KAPAT
KAPAT
Yeni Dönem - Yeni Yollar Dünya Forumu: En önemli şey hakkında samimi bir sohbet
Bir şey mi arıyorsunuz?

Yeni Dönem - Yeni Yollar Dünya Forumu: En önemli şey hakkında samimi bir sohbet

    Batılı fütürologlar, yakın gelecekte Dünya'nın, çoğunlukla araçlar ve sosyal ağlar aracılığıyla iletişim kuran dağınık, bencil yalnızlar tarafından doldurulacağını tahmin ediyorlar. Ancak herkes insanlığın geleceği konusunda bu kadar kasvetli değil. Gezegenimizde, Dünyalıların hala en zor sorunları birlikte çözebileceğine ve tüm sorunları açık, dürüst ve doğrudan tartışabileceğine inanan etkili güçler var.
    Yakında, 19 Nisan'da, amacı uluslararası kuruluşların temsilcilerini, yetkilileri, işletmeleri, uzmanları, kamu kuruluşlarını, bilim çevrelerini, geleneksel dinlerin temsilcilerini birleştirmek olan "Yeni Dönem - Yeni Yollar" Dünya Forumu düzenlenecek. farklı ülkelerden kültürel figürler ve sanatçılar sırayla refah ve barışın ve güvenliğin güçlendirilmesi uğruna ortak bir gelecek inşa etmek. Forum ayrıca manevi ve ahlaki gelişmeyi teşvik etme, refah düzeyini yükseltme, vatandaşlar için elverişli ve güvenli bir ortam yaratma konularını da ele alacak.
    Organizatörün temsilcilerine göre, Uluslararası Avrasya İşbirliği Teşkilatı, Forumun hedefleri, katılımcıların devlet egemenliği ilkelerinin karşılıklı olarak tanınması, geleneksel değerler temelinde ortak bir gelecek inşa edilmesi, Forumun ulusal-tarihi, dini ve kültürel özelliklerine saygı gösterilmesi yoluyla uygulanacaktır. katılımcı devletler ve nüfusları.
    Ve bunlar sadece yüksek sesli kelimeler değil, ortak geleceğimizi inşa etmek için iyi hazırlanmış bir temeldir, çünkü 21. yüzyılın başındaki Dünya gezegeni hem jeopolitikte hem de makroekonomide köklü değişiklikler geçiriyor. Yıllar içinde biriken çelişkilerin uluslararası hukuk ve uluslararası güvenlik sistemi üzerinde olumsuz bir etkisi olmuş ve küresel kriz riskini önemli ölçüde artırmıştır.
    İtibarsız dünya mimarisini yeni, adil ve dengeli bir mimariyle değiştirmek için hepimizin ne yapması gerekiyor? Bu, Forumun genel oturumlarında dünyanın dört bir yanından seçkin konuklar tarafından tartışılacak: Moritanya İslam Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Deman Mohamed Hamar, Kırgız Cumhuriyeti Adalet Birinci Bakan Yardımcısı Zarema Askarova, Çin Uluslararası Ticareti Geliştirme Temsilciliği Başkanı Gao Qi Komite, Alexey Sandykov, Ermenistan Cumhuriyeti Ulusal Meclisi Milletvekili, Bölgesel ve Avrasya Entegrasyon Sorunları Daimi Komitesi Üyesi, Vasily Tarlev, Uluslararası Ticaret Konseyi Konseyi Başkanı ve diğerleri.
Yeni Dönem - Yeni Yollar Dünya Forumu

    Samimi bir görüş alışverişi kaçınılmaz olarak Forum katılımcılarını gerçekten adil bir uluslararası etkileşim kurma acil ihtiyacını tartışmaya yönlendirecektir. Bu etkileşim, bir yandan herhangi bir ayrımcılığı dışlamalı ve diğer yandan diyalogdaki katılımcıların egemenliğine saygı göstermelidir. Aynı zamanda, farklı devletlerin ve halkların geleneksel ve kültürel-tarihsel özelliklerinin korunması temel öneme sahiptir.
    Hem resmi oturumlarda hem de marjlarda gündeme getirilmesi kesin olan konuları ayrı ayrı ele almakta fayda var. Bunlar arasında dijital ekonominin gelişiminin ana hatlarının tartışılması, çevre koruma ve sürdürülebilir kalkınma alanında işbirliği alanındaki sorunlu konular, ekonomik entegrasyon, ekonomik entegrasyon, insan hakları faaliyetleri, uluslararası hukukun ilke ve normlarının güçlendirilmesi, uluslararası hukuk için mevzuatın uyumlaştırılması yer almaktadır. ortak projelerin uygulanması ve çok daha fazlası.
    Tek kelimeyle, Dünya Forumu, ortak hedefler belirleyen ve ortak ilkeleri paylaşan uluslararası kuruluşların temsilcilerini, yetkilileri, işletmeleri, uzmanları, geleneksel dini mezheplerin temsilcilerini, bilim adamlarını, kültürel figürleri ve farklı ülkelerden sanatçıları bir araya getirmek için mükemmel bir platformdur. Forum çalışmalarının, Yönetim ve Bilirkişi Organlarının toplantıları yoluyla düzenli olarak yürütülmesi ve Genel Kurulun yılda bir kez yapılması öngörülmektedir.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
*Yorumlar onaylandıktan sonra yayınlanır.

(ads1)

(ads2)